Sprema li se još jedan veliki okršaj? Ronda želi borbu protiv Cyborg!

UFCIZDVOJENA VIJEST 28.09.2016 13:09h Autor:

Rousey i Cyborg

Još uvijek nema točnih informacija o tome kada i gdje bi mogli gledati novi nastup Ronde Rousey, ali je zato Dana White otkrio zanimljivu informaciju. Prema predsjedniku UFC-a, bivša prvakinja želi susret s Cristiane “Cyborg” Justino.

“Ronda se želi boriti s njom. Trebamo samo dogovoriti na kojoj bi to kilaži bilo, ali Ronda želi taj meč”, izjavio je White prilikom gostovanja na UFC Unfiltered podcastu te svjestan problema s kategorijom brazilske borkinje nadodao:

“Ona se obično bori u perolakoj gdje je i aktualna Invicta FC prvakinja. Mislim da ne možemo zbog nje otvoriti perolaku kategoriju u UFC jer jednostavno nemamo dovoljno borkinja za to.”

Bez obzira na to što niti jedna od njih nema pojas u svom vlasništvu, ovo bi zasigurno bila najveća borba u povijesti ženskog MMA-a.

Podsjetimo, Rousey nije stupila u oktogon otkako je 15. studenog prošle godine izgubila pojas u meču s Holly Holm. S druge strane, Cyborg se u međuvremenu priključila najjačoj svjetskoj promociji i pri tome ostvarila dvije pobjede.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI