Spong: Želim meč u UFC-u!

UFCIZDVOJENA VIJEST 20.07.2014 10:11h Autor:

Tyrone Spong

Fantastična atmosfera u Irskoj na UFC Fight Nightu 46 zaista je oduševila sve koji su pratili taj event. Među gotovo deset tisuća gledatelja u O2 Areni u Dublinu našao se i jedan od najboljih kick boksača svijeta koji ima i iskustvo s malim rukavicama.

Tyrone Spong još uvijek se oporavlja od svog strašnog loma noge kojeg je doživio tijekom svog posljednjeg nastupa na Gloryjevom eventu, ali čini se da ovog puta jednostavno nije mogao izdržati i navodno je zatražio od Dane Whitea da ga dovede u UFC na barem jedan meč, no postavio je i uvjet.

Ako ga UFC želi, Spong svoj meč želi odraditi isključivo u Irskoj kako bi mogao uživati nastupajući pred takvom publikom.

Sve to otkrio je upravo UFC-ov predsjednik. "Spong me tražio da ga dovedem u UFC i da mu pružim priliku odraditi jedan meč", rekao je White.

Iako bi sigurno bilo zanimljivo vidjeti Sponga u UFC-u, upitno je da li mu to trenutno njegovi ugovori s Gloryjem i World Series of Fighting organizacijom dozvoljavaju.

Posljednji MMA meč Spong je odradio još u kolovozu 2013. godine kad je jednoglasnom sudačkom odlukom pobijedio Angela DeAndu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI