Spektakl je sve bliže, evo kako u živo pogledati veliku pressicu u ponoć (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.10.2018 17:43h Autor:

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor

Khabib Nurmagomedov i Conor McGregor još jednom će odgovarati na pitanja novinara te će pokušati pobijediti u verbalnom ratu i time zaraditi psihološku prednost prije subotnje borbe. Press konferencija je na rasporedu u ponoć, a unutar teksta nalazi se video u kojem ćete ju moći u živo pogledati.

Pressica u Las Vegasu biti će sigurno spektakularnija od one održane prije dva tjedna u New Yorku, a razlog za to je jednostavan. Ovog puta u dvorani će biti fanovi koji ne mogu dočekati ovaj spektakl. I ovime će zapravo na više načina krenuti borba, koja će svoju kulminaciju doživjeti u noći sa subota za nedjelju.

Ponovno će se na pozornici naći Conor, Khabib i Dana White, no ovog puta borci znaju što mogu očekivati jedan od drugog, kao što možemo biti sigurni i u to da su obojica pripremili pravi materijal. Biti će zanimljivo vidjeti hoće li Khabib ponovno pokušati biti miran ili će ovog puta odmah krenuti u verbalni rat, a posljednjih dana smo vidjeli kako je spreman reći puno toga i kako ima itekako pripremljen materijal.

Borba godine, ako ne i najveća borba u UFC povijesti, a prije nje vjerojatno najočekivanija press konferencija. I nije ostalo još puno do nje, jedva čekamo!

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI