Spaljeni Sonnen izazvao borca preko Twittera, ali zaboravio napisati koga!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.08.2012 07:52h Autor:

Chael Sonnen

 

 Chael Sonnen našao je očito novu metu, čak ju je jučer i izazvao porukom na svom Twitter profilu, no zaboravio je napisati na koga je mislio!

Posljednji izazivač za titulu prvaka u srednjoj kategoriji UFC-a, Chael Sonnen, očito se dovoljno odmarao, pa ga posljednjih dana ponovno možemo sve češće vidjeti i čuti. Nakon neuspješnog napada na Andersona Silvu, Sonnen ozbiljno razmišlja o podizanju kilaže, odnosno da budemo precizniji, o prelasku u polutešku kategoriju.

Sonnen je prema nekim navodima na dan meč protiv Andersona imao čak 97 kilograma. Pretpostavljamo da nije potrebno navoditi da je srednja kategorija inače do 84 kilograma, koliko je on ipak uredno i imao na vaganju dan prije meča.

Čini se da Sonnen više nema toliko volje za skidanjem kilograma, pa je počeo ozbiljno razmišljati o meču u poluteškoj kategoriji, ali prije toga bi radije nastupio u catcweightu do 90-91 kilogram. Našao je čak i novu metu, novog protivnika te ga je izazvao putem svog Twitter profila.

“To nije catchweight, to je grudgeweight. Ja ću se boriti s njim u GRUDGE WEIGHTU do 91 kilogram. On mi nije dovoljno bitan da bih spuštao do 84 kilograma”, napisao je Sonnen.

Zaboravio je ipak napisati na koga je pritom mislio, pa je to trenutno velika nepoznanica. Nitko nema ni približno ideju na koga bi to Sonnen mogao misliti. Poznavajući Sonnena, vjerojatno nećemo morati predugo čekati na njegov dodatni odgovor. Postoje ipak dobro upućeni koji tvrde da je tom porukom prozvan zapravo Wanderlei Silva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI