Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soszynski: Steroide je lako nabaviti i lako upotrebljavati nekažnjeno! | Fight Site

Soszynski: Steroide je lako nabaviti i lako upotrebljavati nekažnjeno!

UFC 07.12.2011 19:15h Autor:

Krysztof Soszynski

Krysztof Soszynski je bivši bodybuilder i nikada nije skrivao da je u prošlosti upotrebljavao steroide i druga nedopuštena sredstva kako bi izgradio svoje tijelo.

No, od kada se bavi borilačkim sportovima, sljedeći protivnik Igora Pokrajca ograđuje se od svih nelegalnih radnji i tvrdi da je potpuno čist. Ipak, Kanađanin priznaje da su steroidi svakodnevna stvar u MMA-ju.

“Reći ću samo ovo: Steroide je lako nabaviti i vrlo je lako prevariti sustav. Ako znaš prave ljude i ako znaš prave doktore, vrlo jednostavno je proći nekažnjen”, izjavio je Poljski Eksperiment za CageInsider.

Nije tajna da se Krysztof nakon UFC karijere ozbiljnije planira posvetiti glumačkoj karijeri u Holywoodu. No, da je MMA borac itekako već zagazio u glumačke vode, otkriva i podatak da je proteklih dana glumio u jednom filmu, a u drugom je radio kao kaskader u scenama umjesto Mickeyja Rourkea.

“Veselim se ovom poslu. Upoznao sam Mickeyja jer smo 5 dana bili zajedno na setu. On je bivši boksač i kada je saznao da sam UFC borac, instantno smo kliknuli. Radi se o vrlo zabavnom čovjeku i nadam se da ćemo raditi ponovno zajedno u budućnosti.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI