Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soszynski se ne sjeća da je najavio povlačenje | Fight Site

Soszynski se ne sjeća da je najavio povlačenje

UFC 29.12.2011 13:02h Autor:

Pokrajac vs Soszynski

Na vlogu Dane Whitea o događajima iza pozornice UFC-a 140 može se vidjeti izjava Krzysztofa Soszynskog poslije meča s Igorom Pokrajcem u kojoj govori da je njegova MMA karijera gotova, no u razgovoru za MMAjunkie “Poljski eksperiment” izjavio je kako se toga ne sjeća:

“Surfao sam na netu i naišao na video blog Dane Whitea. Otvorio sam ga jer volim takve stvari i sljedeće što sam vidio bio sam ja”.

“Posljednje čega se sjećam prije nokauta bio je ulazak u kavez, Igorova priprema stražnjeg direkta i zatim rukovanje. Sljedeće čega se sjećam je da sam se probudio pozadi, potpuno obučen i prišao mi je Joe Silva, zagrlio me i rekao da dignem glavu”.

“To je gadno. Zadnja dva tjedna pitam se je li mi Igor prišao i rekao nešto. I jesmo pričali, tako da je to cool.”

“Taj nokaut nema veze s ničim, imao sam mnogo problema s ozljedama. Od UFC-a 110 u Australiji i onog ludog rata sa Stephanom Bonnarom moje tijelo nije isto. Ni blizu. Mislim da od borbe s Bonnarom nisam dosegao ni 70 posto sposobnosti do prije nje.

Već neko vrijeme razmišljam o mirovini i to samo iz razloga što više ne mogu trenirati kako želim zbog svih tih ozljeda.

Ovog tjedna ponovno moram posjetiti liječnika. Moram vidjeti je li mi potrebna nova operacija i stvarno mi je teško, mentalno. U sport sam ušao relativno kasno. Nisam vješt poput vrhunskih boraca, ne mogu ući u prvih pet ili deset i zarađivati 50, 60 ili 70 tisuća dolara po borbi. Ja sam u donjem dijelu što se tiče novca koji UFC isplaćuje borcima i teško je preživjeti s novcem koji dobijem. Moram nadopunjavati prihode i moram raditi druge poslove.”

“Ne želim otići na ovakav način. Definitivno se želim boriti još jednom. Ali to ne ovisi o meni već o mom tijelu. Ako mi tijelo dozvoli još ću jednom biti u oktogonu, smiješiti se protivniku preko puta, rukovati se i početi rat. Ali to neću znati dok ne razgovaram s liječnikom .”

“Moram odvagati sve opcije i izabrati ono što je najbolje za mene. Oduvijek sam govorio da sam bolji trener nego borac i ako se uistinu ukaže prilika s UFC-ovom dvoranom u Torranceu bila bi to sjajna šansa da prenesem svoje znanje na nove učenike”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI