Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Soszynski: Preko Pokrajca do šanse za titulu (VIDEO) | Fight Site

Soszynski: Preko Pokrajca do šanse za titulu (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 24.11.2011 20:24h Autor:

Krzysztof Soszynski

Igor Pokrajac i Krzysztof Soszynski trebali su se već prije sučeliti, no tada je borba otpala zbog ozbiljnijih zdravstvenih problema našeg UFC borca, a izgleda da ovog puta ništa neće spriječiti njihov dvoboj idućeg mjeseca.

Otad su i poljsko-kanadskom borcu malo porasle ambicije, pa je čak počeo i razmišljati o eventualnoj prilici da se bori za titulu UFC prvaka.

“U posljednjih sedam mjeseci imao sam čak tri operacije i u posljednjim borbama bio sam otprilike na 60% svoje spreme. Ovog puta ću biti spreman i jedva čekam vratiti se u kavez.”

Voditelj emisije Cage Insider upitao je Soszynskog što misli o Pokracu. “Nitko nije bolji od Bonnara s kojim sam već imao dvije borbe, dva rata. Igor je znatno drukčiji izazov, radi se o vrlo dobrom udaraču iz Croatian Top Teama. Također trenira i u Americi parter. Gledao sam njegove snimke i pokušao pronaći neke slabosti kako bi ih iskoristio.”

Soszynski je najavio da bi se za dvije godine trebao umiroviti kao profesionalni borac, ali prije toga ima dosta visoke ciljeve. “Nakon ovog meča vjerujem da ću imati pravo tražiti dvije borbe s nekim iz vrha kategorije. Siguran sam da se s njima mogu nositi, pa ću to i tražiti od Joea Silve”, rekao je “Poljski eksperiment”.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI