Sosznyski: Reljić me htio rušiti i zato je bila dosadna borba, s Pokrajcem ću se potući!

UFC 09.12.2011 13:34h Autor:

Krzysztof Soszynski

“Nisam najtalentiraniji borac kada je u pitanju MMA. Nemam dobru stojku, nemam dobro hrvanje ili sjajan BJJ. Vjerujem da sam solidan u svim pogledima, no siguran sam da ću uvijek pružiti uzbudljivu borbu. Da budem iskren, nije mi bitno izgubio ili pobijedio. Ja ću nekada sigurno izgubiti, i drugi će nekada biti poraženi, no bitnije od brojki je dojam – kako si izgubio”, izjavio je Kryzstof Soszynski uoči dvoboja protiv Igora Pokrajca narednog vikenda u Torontu na UFC-u 140.

I u intervjuu za Fight Site, a sada i razgovoru za službene stranice UFC-a, Soszynski je najavio rat protiv Pokrajca.

“Bitno je pružiti dobru borbu, dati sve od sebe, impresionirati fanove i UFC. Tada sam sretan. Vjerujem da ću još dugo vremena nastupati u UFC-u. To je moj cilj.”

Ipak, Soszynski priznaje da u posljednja dva nastupa, protiv Massenzia i Reljića, nije ostavio tako impresivan dojam. Krivicu je prebacio na drugu adresu.

“Da, zadnje dvije borbe su bile malo dosadne. Borio sam se protiv protivnika koji su me htjeli rušiti, a nisu htjeli ostati na nogama i izmjenjiva. S Bonnarom je bio apsolutni rat. Takve borbe obožavam i uvijek im se veselim. To su mečevi koje ljudi žele vidjeti i to su borci koje se cijene.”

Upravo zato Poljski eksperiment jedva čeka dvoboj protiv Igora Pokrajca.

“Definitivno se veselim borbi protiv Pokrajca. Razočaran sam bio kada se morao povući uoči našeg najavljenog meča u Vancouveru. Volim njegov stil. Radi se o dobrom kick bokseru koji voli ostati na nogama i udarati. To volim i ja i zato sam uzbuđen. Možda se odluči i na rušenje, no spreman sam na sve. Dobar sam i na parteru, tako da nema zime”, zaključuje Kanađanin.

Dvoboj Soszynskog i Pokrajca možete vidjeti izravno na Fight Channel PPV kanalu (kanal 25, MaxTV). Priredba u Torontu počinje u 03:00 u noći sa subote na nedjelju, 11. prosinca.

#http://www.youtube.com/watch?v=8NcvZc4_vYA&feature=player_embedded

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI