Sonnenov menađer: Vjerujem da će se Chael vratiti u 2016!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.11.2015 11:11h Autor:

Chael Sonnen

Menađer Chaela Sonnena uvjeren je da će se "The American Gangster" vratiti aktivnom natjecanju. Sonnen se nije borio od 2013. kada je bio pozitivan na više zabranjenih supstanci.

Atletska komisija Nevade je bivšem izazivaču dodijelila suspenziju od dvije godine, ali se on povukao iz sporta i prije službene presude. Otkako se umirovio Sonnen je aktivan sa svojim podcastom "You're Welcome", ali i kao komentator za WSOF i sam je već izjavio da se ne planira vratiti. Međutim, Sonnenov menađer Mike Roberts uvjeren je da će se on vratiti u kavez.

"Više je razloga zašto vjerujem da će se vratiti. Jedan je taj što mislim da će mu to odgovarati s obzirom na način na koji je otišao. Najveći razlog je taj što nigdje nećete upoznati tako dragu osobu kao što je Chael, ali nećete upoznati ni osobu koja se voli toliko natjecati kao on. Znam sa sigurnošću da mu nedostaje natjecanje. On sad zarađuje dosta, ali ni novac ga ne može ispuniti kao natjecanje u borbi i mislim da mu to nedostaje", rekao je Roberts.

Unatoč mirovini, Sonnen je nastupio na nekoliko grappling natjecanja i Roberts tvrdi da to nije ništa s obzirom na to koliku želju i potrebu za natjecanjem Sonnen ima.

"Stalno me zove da mu dogovorim nekakvo natjecanje, bilo da je riječ o hrvanju ili neki grappling meč. Mislim da bi u ovom trenutku odradio i boksački meč, samo da testira svoje sposobnosti protiv nekoga."

Sonnenu suspenzija ističe iduće godine i imat će 39 godina, ali nema sumnje da će UFC biti zainteresiran za njegov povratak.

"Dakle, da odgovorim na vaše pitanje, da se volim kladit,a volim se, rekao bih da mislim da ćemo vidjeti povratak "The American Gangstera" u 2016", tvrdi Roberts.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI