Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen zna zašto se McGregor ovako ponaša: Postao je lik koji je glumio, to se događa i holivudskim glumcima (VIDEO) | Fight Site

Sonnen zna zašto se McGregor ovako ponaša: Postao je lik koji je glumio, to se događa i holivudskim glumcima (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.11.2017 11:22h Autor:

Conor McGregor

Bivši višestruki UFC izazivač, a danas član Bellatora i sudionik nadolazećeg teškaškog Grand Prixa, Chael Sonnen, je u podcastu koji je prenio portal Bloody Elbow komentirao posljednja događanja vezana uz najveću svjetsku MMA zvijezdu Conora McGregora.

Sonnen, čovjek koji je u MMA svijetu izmislio “trash talk”, vjeruje da je Irac otišao korak dalje. Da je pao pod utjecaj vlastite točke koju izvodi ispred publike i medija te da je sam postao lik koji je donedavno glumio.

“On je postao lik koji je glumio. Kao ljudska bića, mi smo zapravo ono što glumimo, što se pretvaramo. Ali kada neki od tih likova preuzmu čitav karakter toga što glume u vrlo kratkom periodu, onda postanu to što su glumili. To sam vidio i kod ljudi najvišeg kalibra”, smatra Sonnen i dodaje da se ne radi o rijetkoj stvari.

“To je realnost, to se često događa. Recimo s holivudskim glumcima. Veliki glumci često postanu lik koji glume u tom periodu. Neovisno o tome radi li se o kauboju ili nekom negativcu. Gledam Conora i vidim kako je postao lik kojeg je donedavno glumio.”

Neki vjeruju da je dio McGregorovog ponašanja prouzrokovan i određenim susptancama koje dolaze s uspjehom, no Sonnen smatra da je to sve spoj slave, mladosti i bogatstva…

“Hej Conore, ti zapravo nisi kreten, samo si glumac na televiziji. Nisi zaista lik koji nije normalan i koji ne može zadržati mirnoću. Ti samo glumiš na TV-u, a onda se moraš vratiti svojoj ženi i stvarnom životu. Svom djetetu, moraš se vratiti u dvoranu i svojim suborcima. Ali u ovom trenutku on je već postao lik koji je glumio.”

“Da, neki govore da je na kokainu i da je to jedini razlog zbog kojeg se ovako ponaša. Bio je pijan i bio je našmrkan. Ne vjerujem da je to tako. Da, bio je vjerojatno pijan i to je vjerojatno istina…”, zaključuje Sonnen.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI