Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Želim pljunuti na Andersona Silvu! | Fight Site

Sonnen: Želim pljunuti na Andersona Silvu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.05.2012 12:50h Autor:

Gay Sonnen

“Ne želim autogram Andersona Silve, želim pljunuti na njega”, izjavio je, pogađate, Chael Sonnen u posljednjem intervjuu za Yahoo Sports.

Ovu neotesanu rečenicu je obrazložio sljedećim riječima:

“Ljubomoran sam i zavidan. I nikada se neću ispričati za ovo što sam malo prije rekao. Postoji samo jedan jedini šampion, a on će se odrediti borbom koja slijedi. On sigurno neće odustati, a neću odustati niti ja. Riješit ćemo to kao muškarci – borbom.”

Upitan nisu li već jednom to “riješili” kada je on tapkao na gušenje u trokut tijekom susreta na UFC-u 117, bahati izazivač je poručio kako su pravila bila pogrešna.

“Nisam dobro shvaćao pravila. Smatrao sam da to funcionira na način da, ukoliko tapkaš, gubiš samo tu jednu rundu. Da su suci presudili taj meč, ja bih pobijedio jer sam bio bolji u četiri runde, a on samo u jednoj. Otišao bih doma s pojasem prvaka oko struka. Da mi je netko objasnio kako su pravila drugačija i da tapkanje znači gubitak cijelog meča, nikada ne bih tapkao. Nikada to tada nisam bio u meču od pet rundi, nisam poznavao pravila”, objašnjava neuvjerljivo Sonnen.

Dvojac će i konačno razriješiti tko je pravi prvak za nešto više od mjesec dana kada se nađu na suprotnim stranama oktogona u Las Vegasu. UFC 148 je sve bliže, a ovaj Sonnenov trash talk postaje sve oštriji i bahatiji. Što će tek biti u posljednjim danima prije borbe?

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI