Sonnen: Wanderlei je pobjegao s doping testa! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.05.2014 11:08h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen neće se u svojem sljedećem meču boriti protiv Wanderleija Silve i novi će mu protivnik biti Vitor Belforta. Zašto je došlo do otpadanja Wanderleija iz ove borbe bilo je pitanje koje su si mnogi postavili, a odgovori su izgleda pronađeni.

Izvršni direktor Atletske komisije Nevade izjavio je da  Silva nije podnio zahtjev za nastup u Nevadi te je odbio učiniti nasumični doping test.

Cijelu je priču komentirao i Sonnen na UFC Tonight.

"Wanderlei je nastupao cijelu karijeru pod sumnjom da koristi nedozvoljena sredstva. No, nikada nije pao na testu pa o tome možemo samo nagađati. Taj čisti niz je naglo stao u subotu. Ne samo da je pao na testu već ga je odbio napraviti, a kao što znate – odbijanje i pad su ista stvar u očima komisije. Bježao je od testa. Došli su u njegovu dvoranu i on je doslovno pobjegao na zadnja vrata. Išli su za njime govoreći njegovo ime. Nisam pričao s Atletskom komisijom Nevade pa ću pretpostaviti da je ostao bez licence, a možda će i njegova UFC karijera biti gotova.", rekao je Sonnen.

"Ja ću još uvijek sudjelovati 5. srpnja na PPV eventu, ali ulozi su sad veći. Sada se borim za mjesto glavnog izazivača. Pobjednik iz mog meča će se boriti s pobjednikom iz borbe Chris Weidman vs. Lyoto Machida. Vitor i ja smo obojica u srednjoj kategoriji i smatrajte ovo catchweight borbom na 93 kilograma. On je glavni izazivač i taj će naslov staviti kao ulog protiv mene. Ovo je glavno, borili bi se kad tad. Svi imamo sudbinu, a sada Vitor i ja imamo spoj. Tajming je sve u životu i vrijeme za ovaj meč je sada."

Sonnena očekuje i prilagodba na novog protivnika.

"Radi se drugačijim borcima. Vitor je vrlo dobar borac, a Wanderlei užasan.", prokomentirao je u svom stilu Sonnen.

Belfort je prihvatio borbu i sad se samo čeka da ju potvrdi i komisija.

UFC 175 će se održati 5. srpnja u Las Vegasu. Na tom će eventu nastupiti i Chris  Weidman koji će braniti naslov protiv Lyota Machide.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI