Sonnen: Wanderlei je glup!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.03.2014 09:43h Autor:

Chael Sonnen

Sezona The Ultimate Fightera Brazil imala je najzanimljiviji i najkompleksniji odnos dva trenera. Chael Sonnen i Wanderlei Silva bili su u čestom sukobu, a tijekom promocije nove sezone Sonnen je naglasio da je znalo biti tako loše da je Wanderlei gotovo želi napustiti snimanje.

"Wanderlei je toliko glup da ga se sramim. On je poput igrača dame. Tamo zajedno vučete poteze dok u šahu morate predvidjeti što će vaš protivnik odigrati i planirati svoje poteze unaprijed. Morate biti tri ili četiri poteza ispred. Stvarno je glup i ne pokušavam ga vrijeđati. Glupost je riječ koja opisuje stvarne stvari. Zamislite, on dođe i kaže: "Sve staje ako se ne ispričaš za ono što si rekao u Brazilu." Napravio je ono što bi napravi pravi igrač dame. Nije ni pomislio da ću se odbiti ispričati. Kad se to dogodilo mogao je samo odustati.", rekao je Sonnen o događanjima na snimanju.

"Snimanje je prekinuto i gotovo je bilo završeno. Morali su zvati Danu Whitea i producente. Molio sam ga da se vrati, ali  nije želio. Pozvao je taksi i jedan ga je producent uspio zaustaviti i vratiti."

U svakom slučaju još jedna dobra reklama za ono što nas očekuje 31. svibnja kad će Sao Paulo biti domaćin njihovog međusobnog dvoboja.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI