Sonnen: Učit ću borce kako da budu razmažena derišta poput Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 17.10.2012 15:32h Autor:

Chael Sonnen

Bivši izazivač u srednjoj kategoriji, Chael Sonnen, na proljeće iduće godine napokon će se naći u oktogonu s Jonom Jonesom i sada nam slijedi dobro poznat scenarij  – tash talk do kraja.

Chael Sonnen ponovno je uspio, ponovno je stigao do svog cilja i dobio meč koji želi. Jon Jones očito nije bio pretjerano zainteresiran za dvoboj s bivšim srednjašem, ali svjestan da bi odbijanje borbe bilo iznimno kobno za njegovu popularnost, rekao je 'da' Dani Whiteu i prihvatio biti suparnički trener u The Ultimate Fighteru.

Američki gangster nije predugo čekao, već polako kreće sa svojim dobro poznatim verbalnim napadima i Jonesa zasigurno očekuje najtežih pola godine u životu. "Jones nije trebao biti natjeran na ovaj meč, on je mogao znati što ga očekuje i s time se ranije pomiriti. Ja sam mu rekao da stižem u polutešku kategoriju, a njemu bi tada bio najpametniji potez da se pokupio i otišao. Ionako je pričao o teškoj kategoriji, a sad je previše čekao i morat će se boriti sa mnom", rekao je Sonnen.

"Ja ću pola svog vremena u TUF-u provoditi tako da učim natjecatelje kako se boriti, a drugu polovicu kako biti sebična i razmažena derišta poput Jonesa", najavio je Chael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI