Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: U meču protiv Jonesa bit ću pravi gangster! | Fight Site

Sonnen: U meču protiv Jonesa bit ću pravi gangster!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2013 18:14h Autor:

Chael Sonnen

Veliki okršaj Jona Jonesa i Chaela Sonnena još je jako daleko od održavanja, on će se dogoditi tek krajem travnja u New Jerseyju, ali to je borba koja već sada privlači veliku pažnju. Tako je to uvijek u posljednje vrijeme s bilo kojom borbom čiji je jedan od aktera brbljavi Sonnen.

Ako se pita Chaela da usporedi Jonesa i Andersona Silvu s kojim se borio dva puta za titulu prvaka u srednjoj kategoriji, za njega dileme nema tko je bolji.

"Njih dvoje nisu baš tako blizu jedan drugome, uvjeren sam da je Jones puno bolji. Ovaj sport još nije vidio tako velikog talenta kao što je Jon. Već nas je naučio na to da u svaku borbu ulazi s nečim novim za pokazati, a ponekad izgleda kao da nove trikove izmišlja tijekom borbi. Neke stvari koje on radi ja još nikad prije nisam vidio", rekao je Chael.

No, to ne znači da će Sonnen biti oprezan, najavio je napad iz svih oružja od samog početka, a mnogi vjeruju da to zapravo znači da će pokušati što prije borbu preseliti u parter gdje će možda biti nadmoćniji.

"Čim sudac označi početak ja krećem maksimalno. Odmah ću krenuti na njega, možda se dogodi da padnem jer je ipak on odličan borac, ali pucat ću cijelo vrijeme, obećavam  vam da ću u borbu ući kao pravi gangster", poručio je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI