Sonnen: Svi oko mene su lažovi, ja sam jedini iskren!

UFC 04.12.2011 09:44h Autor:

Chael Sonnen - montaža

Chael Sonnen je prije nekoliko dana nakratko uskočio u voditeljske cipele kada je odradio gažu na dodijeli “2011 World MMA nagrada”. Odlično raspoložen nakon showa, Sonnen je odgovorio na novinarsko pitanje “što njega čini različitim od ostalih MMA boraca?”.

Sonnen je bez prevelikog oklijevanja odgovorio kako je on iskren, a svi ostali su lažovi.

“Ja sam iskren, poštujem sve oko sebe i iskren sam. Za razliku od svih ostalih s kojima sam okružen, a koji ti pokušavaju pljunuti u facu i zabiti ti nož u leđa kada se okreneš. Ja, za razliku od njih, vodim računa o poštenju. Doduše, u nekim kulturama je laganje pošteno, no ako me netko pita neko pitanje, ja ću ga pogledati u oči i iskreno mu odgovoriti”, izjavio je Sonnen.

Vjerojatno bi ga kroničari njegove karijere mogli priupitati je li bio jednako pošten kao što sada tvrdi i kada je organizirao prevare u poslu s nekretninama zbog kojih je gotovo završio u zatvoru. Ili kada je bez dozvole liječnika uzeo hormonsku terapiju testosteronom zbog koje je bio suspendiran i kažnjen od strane Atletske Komisije. Dobar je i posljednji primjer u kojem je danima govorio kako njegov sljedeći protivnik nije Mark Munoz, a ispostavilo se da je upravo Filipinac borac s kojim će ući u kavez…

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI