Sonnen: Suci su podignuli Andersonovu rukicu, ali ja sam ga pregazio!

UFCIZDVOJENA VIJEST 23.04.2013 09:00h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen i dalje je prije svog ovotjednog meča protiv Jona Jonesa za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji UFC-a iznimno pristojan, ni trag onog "trash-talkera" kakav je bio prije meča protiv Andersona Silve.

Tijekom konferencijskog poziva s predstavnicima medija bio je izuzetno pristojan iako je govorio o svojoj borbi protiv Jonesa koja će se održati u New Jerseyju na UFC-u 159, pa čak je i komplimentirao svom protivniku, a očito i prijatelju iz The Ultimate Fighter 17 kuće.

"Moram se osvrnuti na Jonove riječi da bi se volio boriti u New Yorku jer su tamo nastupali Muhamed Ali i Mike Tyson. Ja mislim da on ne shvaća koliko ja zapravo dobar, pa on bi mogao istovremeno pobijediti i Alija i Tysona. Jones ima ogromnu konkurenciju. Prijatelju, imam vijest za tebe, ti si već sada najbolji", poručio je Chael svom suparniku.

"Jonesa mnogi vole vrijeđati i napadati, ali on je dobar čovjek, pravi svjetski prvak koji je ostvario ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. Inspirirao je ogroman broj ljudi koji su se ugledali na njega i to mu treba priznati, on je stvarno dobra osoba. No, kad je u pitanju naš međusobni okršaj, mislim da ga mogu pobijediti. No, moram priznati i da mi se teško fokusirati na naš meč jer se iznimno veselim borbi Bisping VS Belcher."

Kad je tema postao Anderson Silva, Sonnen je u trenutku promijenio raspoloženje i postao onaj "stari".

"Ja sam njega pregazio. Suci neka podižu njegovu rukicu koliko god žele i proglašavaju ga pobjednikom, ali ja sam dominirao 30 minuta, a on 30 sekundi. U cijeloj karijeri samo sam tri runde odradio tako da sam ih dobio s 10-8, a sve su one upravo iz meča protiv Andersona. Ja sam njega zapravo dva puta pregazio totalno", smatra Chael.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI