Sonnen se susreo sa svojim brazilskim fanovima

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.02.2014 15:06h Autor:

Chael Sonnen

Iako u Brazilu nije na najboljem glasu, Chael Sonnen ipak i tamo ima svojih fanova, okupljenih kroz fan klub. Pošto je trenutno u Brazilu na snimanju treće sezone brazilskog izdanja Ultimate Fightera, Sonnen je iskoristio priliiku da se s njima nađe i podruži.

"Bilo je sjajno, na trenutke sam se osjećao kao da tu ekipu poznam cijeli život", rekao je "Američki Gangster. Sonnen i njegov fan klub komuniciraju preko društvenih mreža godinama, no sada su se napokon našli i osobno.

Zanimljivo je da je vodeća osoba kluba, koji broji već preko 1500 članova žena, Luciana Tavares, koja je objasnila kako je došla na ideju: "Ideja je došla prije četiri godine, kada smo vidjeli da Chael Sonnen nije baš najdraža osoba u Brazilu, pa smo odlučili napraviti nešto suprotno. Meni se Chael svidio preko svojih izjava i medijskih istupa. Za razliku od većine koji su zbog toga imali još manje simpatija prema njemu, meni je bio sve draži. Zapravo je pokazao koliko je inteligentna i sposobna osoba", rekla je Tavares.

A kako je izgledalo druženje Sonnena i njegovih fanova pogledajte na kolažu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI