Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Rampage ne zna hrvati, grapplati, niti udarati! | Fight Site

Sonnen: Rampage ne zna hrvati, grapplati, niti udarati!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.05.2012 08:42h Autor:

Quinton "Rampage" Jackson

“Mislim da će Rampage još jednom nastupiti. Znate, on je dobar borac, samo nisam siguran u čemu. Nemam pojma gdje su njegove kvalitete. Ne zna hrvati niti najmanje, nisam siguran da uopće zna kako prisiliti nekoga na predaju, a iskreno nema niti kompetitivne kvalitete u boksu ili kick boksu. No, on je fantastičan borac kada ga gurneš u kavez i pustiš ga s lanca”, izjavio je Chael Sonnen govoreći o sudbini nekoć UFC-ovog prvaka i Pride legende.

Je li ga Sonnen zapravo nahvalio ili kritizirao, procjenu ostavljamo vama.

“Smatram da definitivno ima svoje mjesto u ovom sportu, no radi se o plačljivoj bebi. Stvarno samo kuka i konstantno se žali. Dođe, uzme masnu lovu, uzme svu lovu, zauzme mjesto ispod reflektora, a niti to mu nije dovoljno”, dodaje Sonnen koji je Jacksonu indirektno i priprijetio…

“Suborci su mu tijekom godina zaista pokazali mnogo poštovanja, no ovo sada više nema smisla. Neka samo proba o meni govoriti takva sranja, tako brzo ću ga spustiti na zemlju. Ako misli da ima problema s Ryanom Baderom, onda stvarno ne želi imati problema s nama koji smo se svih ovih godina mučili da bi isplivali na površinu dok je on uživao u obilju. Stoga, Rampage ima mjesta u ovom sportu, no ako se ne želi boriti, neka odustane.”

Sonnen niti ovaj put nije poštedio Wanderleija Silvu, staru mušteriju koju popljuje svakih nekoliko dana.

“Svaki put kada Wanderlei uđe u kavez imam isti osjećaj. Samo molim Boga da se može dići i izaći van. Svaki put je isto. Vjerujem da ima veliko srce, znam da ima značajno mjesto u ovom sportu zbog svega što je napravio u Japanu. No, na kraju dana, smatram da mu tu više nije mjesto”, zaključuje UFC-ov brbljavac.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI