Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen priznao da je uzimao doping! | Fight Site

Sonnen priznao da je uzimao doping!

UFCIZDVOJENA VIJEST 10.07.2014 14:24h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen je priznao krivnu po svim točkama optužnice u posljednjem slučaju pada na doping testu uoči dvoboja protiv Vitora Belforta koji je na kraju otkazan.

Njegov odvjetnik Jeff Meyer se očitovao Atletskoj Komisiji dopisom u kojem stoji:

"Gospodin Sonnen ne poriče niti jednu optužbu koja mu se stavlja na teret. On prihvaća odgovornost za svoje postupke i učinit će sve što od njega Komisija zahtjeva."

Prevedeno, Sonnen je priznao pad na doping testu i ne poriče da je uzimao nedopuštena sredstva, točnije njih četiri koliko ih je nađeno u njegovom tijelu.

S obzirom na dugo i bogato iskustvo pada na doping testovima, očito je kako su procijenili da je upravo priznanje njegova najbolja taktika uoči saslušanja koje je na rasporedu 23. srpnja. Bit će zanimljivo čuti koja će opravdanja iskoristiti pred članovima Komisije kada bude objašnjavao zašto je koristio steroide.

Podsjećamo, Sonnen je zbog ovog pada zaključio profesionalnu karijeru, a kao posljedica je stigao otkaz na FOX televiziji gdje je povremeno radio kao komentator UFC mečeva.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI