Sonnen priznao: Bisping me tako jako udario da nisam znao gdje sam (VIDEO)

UFC 29.01.2012 12:41h Autor:

Photo by CombatLifestyle.com

“U prvoj rundi me pogodio tako snažno da nisam shvaćao gdje sam i što radimo”, otkrio je Chael Sonnen nakon dvoboja protiv Michaela Bispinga koji je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca.

Na pitanje je li Bisping bio teži zalogaj nego što se je očekivao, novi izazivač odgovara vrlo kratko i jasno:

“Da.”

“U svakom me smislu iznenadio. Očekivao sam da će ovo biti velika i bitna borba, a da ću ga ja pregaziti. Do sada u karijeri nikada nisam izgubio rundu, a noćas su dva suca njemu dali prednost u jednoj dionici. Tako da sada ne mogu više reći da nikada nisam bio lošiji u jednoj rundi od protivnika. Bio je čvrst protivnik i ne želim to omalovažiti.”

Je li istina da je u kavezu Bispingu rekao kako je vjerojatno izgubio meč?

“Rekao sam nešto slično. Pitao sam ga mišljenje, a on je rekao da je dobio dvije runde. Ja sam odgovorio da je to možda istina. U prvoj rundi me tako snažno pogodio da nisam znao gdje sam. Otvorio sam oči i vidio ga kako se kreće. Znao sam da nije svjestan koliko sam uzdrman, jer da je znao, napravio bi nešto. I dalje nisam došao k sebi i to je istina.”

Dana White je također izjavio da je pobjeda trebala otići na stranu Bispinga. Sonnen je iznenađen i odgovara:

“Gledajte, radilo se o izjednačenom dvoboju. Prve dvije runde su mogle otići na obje strane, a sve zavisi kako bodujete. Nitko nije bio u nokdaunu. Ja sam dobio težak udarac, ali to nitko nije znao dok ja to sada nisam priznao, ja sam njega također dobro pogodio par puta. Imao sam pet rušenja, mont, prolazak garda. Imao sam svoje momente, kao i on. Da sam izgubio meč, ne bih se žalio.”

White je također najavio meč protiv Andersona Silve u svibnju…

“Nadam se da će se to dogoditi jer znam da Dana to ne izmišlja. On će se potruditi da se ta borba održi. No, može se dogoditi da nije svjestan što se događa u Brazilu i kako će se oni postaviti. U svakom slučaju Dana je čovjek od riječi i ja ću dobiti svoju šansu za titulu. Imam zlatnu kartu za glavni meč večeri, ako mi ne daju Andersona, borit ću se protiv nekoga drugoga. Nadam se da se Silva neće izmotavati jer je ovo povijesna prilika za nas. Imamo šansu slomiti svaki rekord”, zaključio je Sonnen dodavši kako će se borba dogoditi u Brazilu i da mu to ne smeta.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI