Sonnen poručio Jonesu: Počistit ću ono što će od tebe ostati nakon Hendersona

UFC 16.08.2012 08:24h Autor:

Silva i Sonnen

Dvije profućkane prilike za naslov u srednjoj kategoriji natjerale su Chaela Sonnena za prelazak u diviziju više i pokušaj da se tamo dočepa vrijednog pojasa. No, problem je što tamo caruje jednako impresivni Jon Jones.

Ipak, niti to nije spriječilo Sonnena da i prije nego što je odradio prvi dvoboj u kategoriji do 93 kilograma svojim otrovnim strelicama napadne šampiona kojeg za samo nekoliko dana očekuje nova obrana naslova i dvoboj s legendarnim Danom Hendersonom.

"Ne vjerujem da će mnogo toga ostati od Jona Jonesa kada Hendo završi s njim", poručio je Sonnen i dodao:

"Ja ću biti tamo da počistim te Jonesove ostatke."

Prije nego što može i pomisliti o dvoboju sa Jonesom, morat će odraditi uvod protiv Forresta Griffina. Meč je već najavljen za UFC 155 i prosinac ove godine.

 

"Promjena je u vijek nešto dobro. Kada si non stop u istom ritmu i ponavljaš stvari, to nije najzabavnije. Srednja kategorija sigurno je najjača divizija u UFC-u. Mi smo vam bivšeg prvaka Griffina poslali natrag. Trajalo je samo 93 sekunde. Ne postoji uopće realna debata koja bi tako nešto pobila, pa čak je i lik iz karatea jedno vrijeme bio prvak", u svoj je stilu kontrirao Sonnen naravno misleći na Lyota Machidu koji će uskoro imati šansu još jednom navući vrijedni pojas.

Za one koji ne znaju valja istaknuti da su Sonnen i Henderson dugo godina trenirali zajedno u Team Questu i da je i to jedan od razloga zbog kojih Amerikanac kao favorita u dvoboju s Jonesom, vidi svog kolegu.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI