Sonnen poručio Holm: Tvoje boksačke titule nemaju nikakvu vrijednost

UFC 07.10.2015 12:06h Autor:

Holly Holm

Chael Sonnen, bivša UFC-ova zvijezda u srednjoj kategoriji i jedan od najzanimljivijih likova MMA svijeta, ovih se dana u razgovoru s Arielom Helwanijem dotaknuo Holly Holm i tom je prigodom omalovažavao njezine titule.

Holly Holm je bivša prvakinja u boksu koja je tijekom svoje karijere 18 puta obranila naslov svjetske prvakinje i to u tri različite težinske kategorije. Sve to nije impresioniralo Sonnena koji je mišljenja da te titule nemaju nikakvu vrijednost i da će Rousey nadjačati Holm i u "stand up" borbi.

"Kao netko tko se bavi analiziranjem borbi, smatram da ona nema niti jedan svjetski naslov, nema nikakve vrijednosti u tim titulama. Ona bi se pojavila na nekom eventu, a promotor bi iz potrebe za glavnom borbom taj event nazvao borbom za naslov. Upravo su se takve stvari događale i ja ju nemam namjeru nazivati svjetskom prvakinjom, ali ako pobijedi Rondu onda će to postati", izjavio je Sonnen.

Rousey i Holm borit će se za naslov UFC prvakinje u bantam kategoriji na UFC 193 priredbi koja će se održati 15. studenog u Australiji.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI