Sonnen objasnio zašto su Hughes i Liddell dobili otkaz, a Forrest Griffin ne

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.12.2016 19:17h Autor:

Forrest Griffin i Chuck Liddell

Dosta je bure izazvala nedavna vijest kako je UFC lišio posla dvojicu svojih legendi, Chucka Liddella i Matta Hughesa, dok je Forest Griffin i dalje zadržao svoj posao u promociji. Chael Sonnen smatra da ima dobro objašnjenje zašto je to tako.

Naime, Sonnen smatra kako su njihove pozicije bile više revijalne, odnosno da su došle kao nagrade od strane Dane Whitea, koji sa sva tri borca ima prijateljski odnos. No, tu opet dolazi pitanje kako je Griffin zadržao posao, pa pogledajmo što kaže Sonnen:

“Budimo iskreni, da ja kupujem neku kompaniju, također bih gledao gdje se novac doslovno baca. Ako je otkaz dobio Marshall Zelaznik, onda trebaju i ova dvojica koji imaju plaću od 30.000 dolara, a uopće ne žive u saveznoj državi gdje se sjedište UFC-a nalazi. Znate li kako je Forest zadržao svoj posao? On je jedini od njih koji je posao shvatio ozbiljno. A UFC je zapravo zapošljavanjem njih htio dati do znanja kako brine o svojim borcima i riješiti se možebitnog lošeg publiciteta. 

Chuck je prvi dobio posao i nije morao ranije apsolutno ništa. Dok ga policija nije zaustavila kod San Luis Obispa, nije niti živio u državi. Matt Hughes i dalje nije tamo, živi na farmi u Illinoisu. Oni su doslovno imali lažne poslove. Forest je svaki dan pojavi na poslu u 9 sati ujutro, a uopće nema ured, jer to nije pravi posao. On jednostavno dolazi i prisutan je na svim sastancima. To je razlog zašto su Foresta zadržali.”

Također, Forest se vrlo često pojavljuje po eventima van SAD-a i sudjeluje u interakciji s fanovima, što kod druge dvojice, posebno kod Hughesa, baš nismo vidjeli. Liddellova posljednja aktivnost bila je pozicija trenera u ovogodišnjoj sezoni Latino Ultimate Fightera, no i tamo su se pojavili prigovori fanova kako je djelovao vrlo nezainteresirano.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI