Sonnen o optužbama da je namjerno predao meč: Cijenim što mi želite dati izgovor, ali Tito me ugušio

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.01.2017 09:53h Autor:

Chael Sonnen & Tito Ortiz

Osim razočaravajućeg ishoda borbe s Titom Ortizom na Bellator 170 priredbi prošlog vikenda, Chael Sonnen se mora nositi i s optužbama da je namjerno predao meč. “The American Gangster” je tapkao u prvoj rundi nakon što ga je Ortiz uhvatio u gušenje s leđa, ali kritičati tvrde da je zahvat bio preloše izveden da bi ga zaista prisilio na predaju. Gostujući kod Lukea Thomasa na SiriusXM-u Sonenn je objasnio gušenje i odgovorio kritičarima.

“To je bilo gušenje. Radilo se o nedostatku kisika, ne o boli. I netko me pitao o tome nakon borbe i ja nisam imao pojma o čemu priča.’Zar niste vidjeli? Uhvatio me u gušenje s leđa.’ I onda sam došao kući i ljudi su govorili da nije izgledalo kao da ima gušenje. Uopće ne znam što reći na to.

Sve što vam mogu reći je da nisam mogao disati. Nisam poštovao što se događa. Mislio sam da ćemo se pohrvati i da ću završiti u gornjoj poziciji, ali sam zaglavio. Stvarno je teško dati leđa. Ako date nekome leđa u prvoj rundi dok još niste znojni, čovječe to je teška pozicija. I sramotno je. Ali da odgovorim na pitanje, da, bilo je to gušenje, nije bilo drobljenje.”

“Mogu vam reći, ako se natječete i netko misli da ste namjestili borbu, kao neko moji fanovi sada, u smislu’nije se trudio’- ne, okrutna stvarnost je da me uhvatio u gušenje. Pokušao sam, ali me stisnuo jače nego što sam se ja branio, i koliko god cijenim to što mi pokušavate dati izgovor, čovječe, ja sam tip koji mrzi izgovore….ako ste poraženi morate tapkati i predati se.”

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI