"Sonnen nije potrošio niti dolara od UFC premija"

UFCIZDVOJENA VIJEST 07.07.2014 14:18h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen se na UFC-u 175 trebao boriti protiv Vitora Belforta, ali novi pad na doping testu ga je koštao borbe, borilačke karijere, ali i karijere kao komentatora na FOX televiziji. Upitan o sudbini jednog od najkontroverznijih, ali i najpopularnijih UFC boraca, predsjednik Dana White je još jednom progovorio o svom "prijatelju".

"On se sada sklonio od očiju javnosti. Ispričao se i sada planira živjeti mirnije svoj život u Oregonu. Pitao sam ga ima li novca? Rekao je da ima svaki dolar koji sam mu ikada isplatio. Rekao sam mu da je to dobro za njega jer je to mnogo novca", objasnio je White i dodao da je Sonnen i dalje pod ugovorom s UFC-om i da se u skorije vrijeme neće pojaviti u nekoj od konkurentskih promocija.

Medije je zaintrigirala i svađa između Sonnena i Stanna, obojice TV komentatora i bivših UFC-ovaca. Brian Stann je svog kolegu javno optužio za opetovano varanje što Sonnenu, očekivano, nije najbolje sjelo. No, dvojac se na kraju pomirio vrlo vjerojatno na nagovor svojih šefova.

"Upravo sam obavio dugačak razgovor s Chaelom Sonnenom. Ispričali smo se jedno drugome zbog javnog kritiziranja, odnosno zato što sam ga je kritizirao zbog nedopuštenih sredstava uz tijelu. Jako mi je žao zbog toga. Mislim da sam mu bio dužan tu kritiku kao prijatelj. Ispred Chaela je dug put i ja ću mu pokušati pomoći koliko mogu. Obojica ćemo pokušati očistiti MMA od dopinga i drago mi je bilo što sam se čuo s njim", napisao je na svom Tweeteru Stann.

Podsjećamo, na posljednjem padu na doping testu, Sonnen je u sebi imao čak četiri nedopuštene supstance. Dovoljno da zaključi obje karijere: sportsku i novinarsku.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI