Sonnen ne može protiv Rue: Kanada mu ne radnu da vizu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2013 11:01h Autor:

Chael Sonnen i Jon Jones

Čini se kako Chael Sonnen ipak neće nastupiti na UFC-u 161 u Kanadi gdje ćemo za desetak dana gledati čak dva hrvatska borca – Stipu Miočića i Igora Pokrajca. Zapelo je, navodno, s radnom vizom koju američki borac ne može dobiti u ovako kratkom periodu.

Prema onome što se može pročitati na Wikipediji, UFC je odlučio s popisa borbi sada potpuno ukloniti Mauricija Shoguna Ruu koji se tako neće boriti na UFC-u 161.

Problemi s vizom za Kanadu, kada je u pitanju Sonnen, i nisu nešto novo. Sjećamo se UFC-a 152 kada je Sonnen trebao biti u kutu Vinnyju Magalhaesu (meč protiv Pokrajca), no zbog nemogućnosti dobivanja vize, to se nije dogodilo. Razlog njegovih problema leži u tome što je 2009. osuđen zbog prevare pri trgovanjem nekretninama što ga je koštalo uvjetne kazne, ali i oštrijeg režima kada su u pitanju radne dozvole i vize.

Podsjećamo, nakon što je Antonio Rogerio Nogueira otkazao nastup zbog ozljede, Sonnen se brzopotezno i velikodušno ponudio uletiti u dvoboj protiv "Shoguna". S obzirom na posljednji rasplet događaja, moguće je i da će neki od uvodnih dvoboja ući na "main card". Mi se, dakako, nadamo da bi to mogao biti dvoboj Jimma i našeg Pokrajca.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI