Sonnen nakon Wanderleija želi Andersona

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.03.2014 16:15h Autor:

Chael Sonnen

Dva mjeseca proveo je Chael Sonnen u Brazilu gdje je bio trener u trećoj sezoni The Ultimate Fighter Brazil. Na drugoj je strani bio Wanderlei Silva s kojim ima zakazanu borbu 31. svibnja. No, nakon te borbe želio bi u ring s jednim drugim Silvom.

"Anderson je vrlo dobar čovjek. Upoznao sam i njegovu obitelj. No, osoba i borac su dvije različite stvari.Želim mu prekrasan život, ali volio bih se još jednom boriti s njim i pobijediti.", rekao je Sonnen.

"Također bih se želio boriti s Vitorom Belfortom i Wanderleijem Silvom. Ne želim nikome loš život no u borbi ne smijem posustati i moram ih udariti u lice. U Americi kažemo: "Ako želiš napraviti omlet, moraš razbiti koje jaje."

Njegove se izjave neće uvijek svima svidjeti, ali Sonnen za to ima jednostavno objašnjenje.

"Je nikad ne glumim. Ponekad se borite s nekim tko vam se ne sviđa, ponekad s prijateljem i uvijek morate imati isti pristup. Ne mislim da sam "trash talker". Kad me nešto pitaju odgovaram izravno. Nekima je draže lagati vas u lice, a onda vam zabiju nož u leđa."

Iako želi treću borbu s Andersonom Silvom nada se da će se Brazilac ipak povući nakon teške ozljede koju je zaradio u meču s Chrisom Weidmanom na UFC-u 168.

"Nadam se da će se povući i otići u mirovinu. Nema više što dokazati i ima dovoljno novaca za svoje potomke. Nadam se da je ponosan na svoju karijeru i da je svjestan kako ga svi vidimo kao velikog prvaka.", rekao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI