Sonnen na UFC-u 152? “Mogli biste se iznenaditi”

UFC 28.08.2012 11:04h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen u kontaktu s jednim inozemnim medijem natuknuo je da bi uskoro mogla biti objavljena prilično iznenađujuća vijest, a nagađa se bi se možda moglo raditi o njegovom nastupu na UFC-u 152.

Najbolji UFC-ov promotor, kako bismo mogli nazvati Chaela Sonnena, bez obzira što nije dobio meč protiv Jona Jonesa na UFC-u 151, nastavlja naporno trenirati, a razlog tome je može biti njegov nastup u Torontu na UFC-u 152.

Zaključak je to većine medija i fanova nakon što je Sonnen najavio da bi uskoro mogla biti objavljena jedna prilično iznenađujuća informacija. "Vidjet ćemo kako će se situacija razviti. Bit će nekih novih vijesti uskoro, mogli bi se neki izenaditi. Pratite situaciju i dalje", rekao je zagonetno Sonnen.

Njegov prvi meč nakon poraza od Andersona Silve trebao je biti protiv Forresta Griffina na UFC-u 155, no situacija s tobom borbom zasad je još prilično nejasna i lako moguće da do njihovog okršaja, barem tom prilikom, ni ne dođe.

O čemu se točno radi, hoće li UFC iznenaditi sve i dati Sonnenu priliku da nastupi na UFC-u 152 trenutno još uvijek nije poznato, no kad je u pitanju "Američki gangster" više nas gotovo ništa ne može iznenaditi.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI