Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen na pressici usporedio Silvu sa svojom cipelom, Wanderlei mu iz Brazila poručio: Popuši mi jaja (VIDEO) | Fight Site

Sonnen na pressici usporedio Silvu sa svojom cipelom, Wanderlei mu iz Brazila poručio: Popuši mi jaja (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 29.03.2017 10:12h Autor:

Wanderlei Silva & Chael Sonnen

Chael Sonnen nije gubio vrijeme na press konferenciji za Bellator 180 u New Yorku i svojim klasičnim “trash talkom” je dodatno rasplamsao rivalstvo s Wanderleijem Silvom s kojim 24. lipnja. predvodi priredbu u Madison Square Gardenu.

Svi borci osim Silve, uključujući i Fedora Emelianenka, osobno su se pojavili na pressici dok je “The Axe Murder” bio prisutan tek na ekranu jer je, pod izlikom da trenira, ostao u Brazilu te se javio video pozivom putem satelita što Sonnenu nije dobro sjelo.

“Živcira me jer izgleda kao da je Wanderlei dobio što je htio”, rekao je Sonnen o Silvinom izostanku s konferencije.  “Svi ste došli na ovu konferenciju, a Wanderlei- izgleda kao da je našao zahod u prihvatilištu gdje živi u Rio de Janeiru i našao nekoga da ga snima s mobitelom. Meni je to malo čudno…Razumijete da prenosimo njegovu sliku putem satelita. Tu tehnologiju smo mogli iskorisiti da prognoziramo vrijeme i zaštitimo živote ljudi, a umjesto toga nam se Wanderlei Silva javlja iz zahoda u Brazilu. To je malo čudno…

“Svaki put kad pričaš čujem samo,’garbl, garbl, garbl’ i želim te podsjetiti da kada mi se obraćaš u javnosti reci kako spada,’gospodine Sonnen’, hajde probaj reći sa mnom,’gospodine Sonnen.”

Silva nije bio riječit kao njegov američki kolega, ali mu je spustio jednostavnom izjavom: “Popuši mi jaja”, nakon čega je rukama i usitma gestikulirao oralni seks.

U jednom trenutku Sonnen je Brazilca usporedio sa svojom cipelom.

“Želite li čuti koliko je mučno razgovarati s Waderleijem Silvom, samo pričajte s mojom cipelom”, rekao je Sonnen i zatim stavio svoju cipelu na stol. “Samo upitajte cipelu,’Cipelo, kakav će biti osjećaj izaći u rasprodanom MSG-u s najvećom prodajom u povijesti, jer je Bellator pozvao Kralja?’ Znate što će on reći,’Garbl, garbl, garbl…'”

Najbolje od Sonnena, kao i čitavu konferenciju pogledajte u priloženim video zapisima.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI