Sonnen: Moram se riješiti propalice Wanderleija, a onda idem u srednju kategoriju!

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.02.2014 09:37h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen ponovo je u elementu, a to se uostalom od njega i očekuje. Ovog puta ne razmišlja samo o svojem sljedećem protivniku već i o stvarima koje ima u planu.

Nakon što je izgubio od Rashada Evansa na UFC-u 167 koji je održan u studenom prošle godine prihvatio je i novu borbu. Protivnik će mu biti Wanderlei Silva, a meč bi se trebao održati 31. svibnja. O tome što ga očekuje progovorio je za Combat.com.

"Već imam dogovorenu drugu borbu no dvije se stvari moraju dogoditi. U jednoj borbi trebam određeni rezultat, a i moram se riješiti te propalice Wanderleija. Neke se stvari upravo događaju i nadam se da će se sve odvijati po planu na obje strane. Ako se sve poklopi imat ću novu borbu i to u srednjoj kategoriji."

Govorio je Sonnen i o razlozima zašto je borba prebačena iz Las Vegasa u Brazil.

"To se dogodilo zbog mene. On se želio boriti u Las Vegasu jer tamo živi, tamo je njegov dom. Odbio sam jer sam želio borbu na neutralnom terenu. Gost sam u Brazilu, ali i on. UFC je mislio da se šalim, ali nisam se šalio. On je napustio te ljude prije 15 godina. Brazil je neutralan teren. Obojica ćemo letjeti do ondje, i u UFC-u su pristali."

U svakom slučaju sa Sonnenom nikad nije dosadno.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI