Sonnen: Mislio sam da je Jones razmaženo derište, ali prevario sam se!

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.04.2013 09:08h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen već je dugo vremena na glasu kao najveći "trash talker" u UFC-u, mnogi ga smatraju definitivnim brojem jedan u tom području u povijesti UFC-a, no Američki gangster ipak ne voli kad se on nađe na udaru verbalnih napada i optužbi od strane svojih protivnika.

Nedavno ga je tako Jon Jones javno optužio da koristi steroide tijekom cijele svoje karijere,  a to je izjava koja se nije nimalo svidjela aktualnom izazivaču u poluteškoj kategoriji te je ozbiljno razmišljao o pokretanju tužbe.

"Jones je povukao tu svoju izjavu, vjerojatno mu je netko savjetovao slično. Da nije bilo tako mi bismo ga napali i tužili, tražili bi od njega da to dokaže, jer se radi o velikoj optužbi, a dokaza nema nigdje. Na kraju je to povukao, ali ja njegovu ispriku ipak nisam prihvatio", rekao je Chael.

"Jones i ja smo ovaj event rasprodali iznimno brzo, ovo je praktički Superbowl kad je u pitanju MMA svijet i svi žele gledati naš meč. Prije nego što sam upoznao Jonesa mislio sam da je razmažemo derište, ali ispalo je da je ipak vrlo dobra osoba i drag mi je, a tako će biti i nakon našeg meča", dodao je Sonnen koji kaže i da je ovo njegova posljednja borba, ali u tu mu izjavu malo tko vjeruje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI