Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Lombardu treba dati otkaz! | Fight Site

Sonnen: Lombardu treba dati otkaz!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.03.2013 09:38h Autor:

Okami VS Lombard

Hector Lombard svojim dolaskom u UFC razveselio je mnoge. Vjerovalo se da bi on mogao napokon biti taj koji će ugroziti dugogodišnju vladavinu Andersona Silve u srednjoj kategoriji, a imao je pokriće u obliku nevjerojatnog niza pobjeda u Bellatoru.

No, već u prvom meču neočekivano je izgubio, a nakon toga se uspio nekako iskupiti pobjedom u Australiji na eventu na kojem je nastupio i naš Igor Pokrajac. Nakon te borbe tražio je što prije novi meč, htio je upravo Yushina Okamija za protivnika i najavljivao kako će ga razvaliti, no to se ipak nije dogodilo.

Okami je u Japanu prošlog vikenda uspio slaviti podijeljenom sudačkom odlukom, a Lombard je sada miljama daleko od statusa izazivača u srednjoj kategoriji. Ako se pita sveprisutnog Chaela Sonnena, zbog ovog mu poraza čak treba dati i otkaz.

"Lombard je izgubio u dvije od tri borbe i to je dovoljan razlog da mu se pokažu izlazna vrata UFC-a, a da ne spominjem da on traži iznimno visok honorar za svoj mečeve", rekao je Chael.

Hoće li na tom tragu biti i Dana White, vidjet ćemo u narednim danima, ali realnije je ipak za očekivati da mu se pruži još jedna prilika, a u slučaju da i tada bude poražen, teško da će se moći nadati ostanku u UFC-u i nakon toga.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI