Sonnen kritizira UFC zbog "slučaja Jones": Ne razumijem njihov potez (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 30.04.2015 12:30h Autor:

Sonnen i Jones

Bivši UFC "contender" Chael Sonnen je gostujući u ESPN-ovoj emisiji "Outside The Lines" kritizirao čelnike elitne promocije zbog odluke koju su donijeli u "slučaju Jones". Amerikanac smatra kako je UFC loše postupio jer nisu potpuno elaborirali oduzimanje pojasa i suspenziju. Od Sonnena smo naviknuli na kontroverzna razmišljanja pa nas ne čudi da je i ovaj put zauzeo drugačiji stavo od većine javnosti. No, svakako ga treba poslušati jer na neka od pitanja koja je postavio UFC-u bi zaista bilo zanimljivo čuti odgovor.

"Malo sam zbunjen. Morali su nešto napraviti, morali su nešto poduzeti. Pudupirem ih tu. No, ne razumijem u potpunosti što to zapravo znači nekome oduzeti pojas. Ako pogledamo u povijesti borilačkog sporta, ljudi su ostajali bez pojasa zbog dva razloga – ili se be boriš ili se ne želiš boriti. Ovo sigurno nije takva situacija", rekao je Sonnen i dodao:

"Što se događa kada se on jednom vrati? Imate najboljeg borca na svijetu i ne gurnete ga u meč za titulu? Za što se onda bori, za poziciju izazivača? I onda što, ako pobijedi tada – bori li se za titulu ili ne? Ili se odmah bori za naslov, ali nije prvak, nego ima status izazivača? Jednostavno ne razumijem. Ne razumijem u potpunosti. Po meni, ako su ga se htjeli riješiti, onda je to trebalo biti napravljeno do kraja. Ako ga žele natrag, tada ga vrate. Nikada prije nisam čuo da je netko ovako postupio."

Pogledajte kako Sonnen gleda na čitavu stvar u ovom videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI