“Sonnen je znao za Hendovu ozljedu, pripremao se za meč protiv Jonesa!”

UFCIZDVOJENA VIJEST 27.08.2012 09:18h Autor:

Chael Sonnen

Jedan od Jonesovih trenera odlučio je otvoriti dušu i iskreno reći što misli o Chaelu Sonnenu. Mike Winkeljohn uvjeren je da je Sonnen bio upoznat prije svih s Hendersonovim stanjem te da se pripremao za meč protiv Jonesa.

U kampu Jona Jonesa odlučili su kontrirati napadima koji i dalje pristižu sa svih strana, pa su odlučili pažnju medija ponovno malo preusmjeriti na Chaela Sonnena. Naime, jedan do Jonesovih trenera, Mike Winkeljohn uvjeren je da je "Američki gangster" sve ovo isplanirao na neki način jer je bio prije svih upoznat s Hendersonovom situacijom i da će vjerojatno morati otkazati meč.

"Ne mogu više mirno sjediti i moram reći da se ne svaljuje sve ovo na Jona, postoje još neki krivci, Problem s UFC-om 151 trebao se riješiti još prije dva tjedna. Sonnen je pametan čovjek s odličnom kondicijom i sjajnim rušenjima. Uvelike drukčiji protivnik od Hendersona", smatra Mike.

"On je čovjek koji je poznat o kršenju pravila tako što ih zaobilazi. Sonnen je pokušao napasti Jonesa kao što je napadnut Pearl Harbor, on se pripremao za taj meč. Ja želim borbu Jones VS Sonnen, samo s više vremena za pripremu."

"Ja nisam Jonesov menadžer, ali koliko znam nije ponuđena borba protiv Sonnena na UFC-u 152, ali znam da bi Jones bio super-motiviran da ga prebije u Torontu", rekao je Winkeljohn.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI