Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen Jacksona nazvao plačljivkom i poručio da je THT tek osma “najbolja stvar na tržištu”! | Fight Site

Sonnen Jacksona nazvao plačljivkom i poručio da je THT tek osma “najbolja stvar na tržištu”!

UFCIZDVOJENA VIJEST 16.03.2012 09:29h Autor:

Chael Sonnen

Najpoznatiji trash talker današnjice, Chael Sonnen nije razočarao niti u posljednjem intervjuu gostujući u emisiji MMA Uncensored Live na Spike televiziji.

Govoreći o mnogim temama, najzanimljivija su bila njegova razmišljanja o Quintonu Rampageu Jacksonu, hormonskoj terapiji testosteronom i dopingu.

Bivšeg prvaka i Pride legendu je nazvao plačljivkom…

“Jackson mi se sviđa, no on je plačljivko. To nekada zna biti zabavno. Često odrađuje medijske kampanje u kojima pokušava zagovarati što lakše protivnike za sebe. Ja se s tim ne slažem, no morate shvatiti da s vremena na vrijeme svi mi imamo trenutke kada ne opravdamo povjerenje. No, način na koji je on profulao kilažu u zadnjem meču i onako se očajno borio…Gledajte, sada kada Brocka Lesnara više nema, on je drugi najbolje plaćeni UFC borac. To ga stavlja u poseban koš. Od njega se očekuju velike stvari, a on ih ne isporučuje. Kada je u pitanju umirovljavanje, onda bi mu trebalo dati nešto kredita. Svi, tu i tamo, odradimo lošu borbu. Randy Couture, najveći svih vremena, je znao odraditi loš meč, no uvijek bi se vratio”, objašnjava Sonnen kojeg uskoro čeka novi dvoboj protiv Andersona Silve.

Sonnena i Rampagea veže jedna stvar – obojica su koristili hormonsku terapiju testosteronom. Sonnen ilegalno, a Jackson legalno…

“Gledajte, to je legalno i nije zabranjeno. No, zna biti zbunjujuće za mnoge ljude. Neki smatraju da će im ta terapija pomoći, a radi se tek o osmoj ili devetoj najboljoj stvari koja bi im mogla pomoći u njihovim nastupima. Čim netko kaže da se radi o dopingu, prestanite razgovarati s njim jer on jednostavno nema kapacitet da s vama debatira”, smatra Amerikanac.

Upotrebljava li Sonnen doping?

“Želim ovo naglasiti. Nikada ne bih uzeo nešto za što smatram da mi ne bi pomoglo u nastupu. To je medicina 21. stoljeća. Zamislite da idete doktoru i kažete mu da se osjećate dobro, no da želite nešto od čega ćete se osjećati malo manje dobro. To je loša medicina. Lijekovi su stvoreni da bi se osjećali bolje i da bi pomogli vašim nastupima”, neodređeno je odgovorio Sonnen.

Na kraju razgovora je aktualni izazivač potvrdio da još uvijek nema ugovor o novoj borbi protiv Sive i da zbog toga nije počeo s pripremama.

“Čitam o tome u novinama kao i vi. Nemam nikakav ugovor, a ako ga dobijem, krenut ću na pripreme u travnju. Nisam se još počeo spremati”, zaključuje.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI