Sonnen: Ja uopće nemam ugovor s UFC-om!

UFCIZDVOJENA VIJEST 19.04.2013 07:43h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen uskoro ulazi u oktogon protiv opasnog Jona Jonesa. Nakon što prije nekoliko mjeseci nije uspio preoteti titulu Andersonu Silvi u srednjoj kategoriji, na iznenađenje mnogih odmah je dobio priliku napasti pojas poluteškaškog prvaka iako je tek ponovno stigao u kategoriju do 93 kilograma nakon zaista dugogodišnjeg staža do 84.

Sonnen se odlučio malo požaliti da je već nekoliko mjeseci bez ugovora s UFC-om, a da je čak i borbu protiv Andersona odradio bez da je potpisao ikakav ugovor o tome meču, kao što je uobičajeno da bi se definirao honorar, posebni bonusi i slično.

"Nikad nisam potpisao ugovor za meč protiv Andersona. Nismo na papir stavili honorar, pa čak i ni u kojoj se kategoriji borimo. Baš ništa. Rekao sam im usmeno da prihvaćam meč i to je to. Moj ugovor s UFC-om istekao je još prije otprilike četiri mjeseca i možda nitko od njih to nije ni skužio jer su previše zauzeti nekim drugim obvezama. Moguće je i da jednostavno smatraju da ugovor sa mnom nije potrebno potpisati, da se možemo ionako sve dogovoriti bez problema", rekao je Chael.

"Ni sada za meč protiv Jonesa ja nemam nikakav papir s njihovim potpisom da se zaista borim, ali nije mi ni potreban", dodao je Američki gangster.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI