Sonnen: Ja kao budući prvak ne želim meč protiv Machide

UFCIZDVOJENA VIJEST 25.02.2013 10:09h Autor:

Chael Sonnen

Hoće li Chael Sonnen zaista krajem travnja postati UFC-ov prvak pobjedom nad Jonom Jonesom ili će biti poražen i u ovoj borbi za titulu, zaista je teško reći, iako ga mnogi smatraju autsajderom, no čini se da Chael već gleda prema budućnosti u kojoj sebe vidi kao prvaka.

Zbog toga je odlučio podijeliti s novinarima svoja razmišljanja o tome kako Lyoto Machida zapravo ne zaslužuje potpuno mjesto glavnog izazivača poslije travnja.

"Može se reći da Machida ipak zaslužuje šansu za titulu i on je sjajan borac, ali meni je bitan biznis i prodaja PPV-a, baš kao i Jonu Jonesu. Nas dvojica ne želimo se boriti protiv Machide jer on ne može privući nikoga da gleda borbu, a to je vrlo bitno. Izviždali su ga u zadnje dvije borbe i s njim je nemoguće rasprodati dvoranu. Ja mu ne dajem šansu. Gustafsson i Mousasi bi trebali iskoračiti i meni treba dati meč s pobjednikom tog dvoboja", smatra Chael.

Machida je praktički proglašen idućim izazivačem, no do iduće borbe za titulu, nakon one krajem travnja, u poluteškoj kategoriji ostalo je još oko pola godine, pa je zaista sve moguće.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI