Sonnen: Život bez TRT-a je potpuni užas

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.03.2014 09:30h Autor:

Chael Sonnen

Kako će zabrana korištenja testosteronske terapije djelovati na MMA borce u budućnosti? To je pitanje koje si mnogi u ovom trenutku postavljaju, ali na koje ćemo odgovore dobiti tek kad uđu u ring.

Vitor Belfort je svakako najeksponiraniji u društvu koje je koristilo testosteronsku terapiji, ali daleko nije ni Chael Sonnen koji je došao u veliku dilemu nakon što je saznao da ne smije koristiti TRT i postavlja sam sebi pitanja kako će se natjecati bez dodatnih lijekova.

"Medicinski gledano meni je potrebna testosteronska terapija. Morat ću to sve dobro proučiti. Svi ćemo se morati suočiti s novim stanjem sviđalo nam se to ili ne.", rekao je Sonnen i pojasni što za  njega znači život bez TRT-a

"Najjednostavnije rečeno to je grozan, užasan osjećaj. To je lijek koji mi je potreban da normalno živim iz dana u dan. Ljudi govore da to pomaže boljoj izvedbi, ali ima i drugih stvari koje neki uzimaju da bi bili uspješniji u svom nastupu. No, TRT je za mene više od toga. On poboljšava moj život. Moj je život bolji, moj je stav bolji i imam više energije.Potrebno mi je manje sna. To me čini boljim u raznim pogledima. Bolji sam suprug, bolji sam susjed, bolji sam vlasnik kućnog ljubimca. To je lijek koji pomaže ljudima s problemima.", rekao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI