Sonnen i Shogun se ipak bore, pronađen im novi event!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.06.2013 07:37h Autor:

Chael Sonnen

Ono što Chael Sonnen poželi, to u zadnje vrijeme praktički uvijek i dobije. Tako bi se najkraće mogao sažeti status Američkog gangstera u UFC-u zadnjih nešto više od godinu dana.

Poželio je revanš s Andersonom Silvom – dobio ga je, poželio je meč za titulu protiv Jona Jonesa – dobio ga je, poželio je meč protiv Shoguna Rue – dobio ga je.

Nakon što je Minotouro zbog hernije diska morao otkazati svoj nastup na UFC-u 161 protiv Shoguna Rue, odmah se putem Twittera ponudio Chael Sonnen da uskoči kao zamjena i MMA fanovi bili su oduševljeni takvim prijedlogom. Dana White stoga nije imao previše izbora i prihvatio je takvu ponudu, ali Sonnen je očito malo smetnuo s uma svoje probleme prilikom ulaska u Kanadu.

Ponovno su se pojavili problemi s njegovom radnom vizom za Kanadu te se meč ne može održati 15. lipnja, ali zato su čelnici UFC-a ovu borbu odmah bukirali za UFC on FOX Sports 1. Radi se o eventu koji će se održati 17. kolovoza.

Shogun nije oduševljen što mu je borba otkazana, ali sviđa mu se ipak što uskoro ima meč… "Morat ću čekati nešto malo dulje na svoj novi meč, ali zato će moja volja biti još veća. UFC je tražio od mene da nastavim trenirati kako bih se borio u Bostonu, a ja želim ovom prilikom zahvaliti i svojim fanovima koji mu uvijek daju snagu da treniram još jače", rekao je Shogun.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI