Sonnen i Jones se posvađali oko pitanja jesu li prijatelji

UFCIZDVOJENA VIJEST 26.01.2013 10:26h Autor:

Sonnen i Jones

Jon Jones i Chael Sonnen proveli su u posljednjih mjeseci mnogo vremena skupa zahvaljujući svojim trenerskim ulogama u najnovijoj sezoni The Ultimate Fightera.

Fanovima je prilično zanimljiva ta situacija, pogotovo zbog nekih prilično teških riječi koje su stigle od Sonnena na Jonesov račun zbog odbijanja da se bore na UFC-u 151. No, čini se da njih dvoje ipak bez obzira na to prilično dobro funkcioniraju.

No, postavi li im se pitanje jesu li prijatelji, svaki reagira na svoj način.

"Da, mi smo prijatelji. Najteža stvar tijekom tog trenerskog angažmana u TUF-u je bila upravo spoznaja da je Jones zapravo vrlo dobra osoba i ima strastven odnos prema svom poslu. Provesti toliko vremena s nekime je zaista strašno. Jon i ja smo se prilično pronašli, slični smo", rekao je Chael.

Jon ima ipak nešto malo dukčiji pogled na tu temu. "Ne, mi nikako nismo prijatelji. Mi smo jako daleko od toga, iako moram reći da smo ipak u boljem odnosu nego što sam to očekivao, ali to je samo zato što sam ja uvijek prijateljski nastrojen", uvjeren je aktualni prvak UFC-a u poluteškoj kategoriji.

 

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI