Sonnen: Henderson je najveći svih vremena i kao stvoren za pobijediti Jonesa!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.08.2012 11:26h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen uvjeren je da je Dan Henderson idealan borac koji bi mogao pobijediti Jona Jonesa idućeg mjeseca.

Borci u poluteškoj kategoriji UFC-a gotovo da sada žale što Chael Sonnen nije uspio osvojiti pojas prvaka u srednjoj kategoriji. Među navedene gotovo sigurno spada Jon Jones koji se posljednjih dana mora više baviti Sonnenovim napadima negoli što se posvećuje završetku priprema za skorašnji meč protiv Dana Hendersona na UFC-u 151.

Mnogi smatraju Jonesa ogromnim favoritom u meču koji je zakazan za 1. rujna, no Sonnen nije među njima, on smatra da je Henderson kao stvoren za svladati aktualnog prvaka poluteške kategorije.

"Ja vjerujem u Henda, a trebali biste i vi. Ako pogledate Jonesa i pomislite na borca koji bi ga mogao pobijediti, pomislit ćete na nekoga s velikom nokauterskom snagom, najsnažnijom bradom u sportu, (jer sa svojim dosegom ruku Jones će vas pogoditi), odličnim hrvanjem i iznimno agresivnim stilom. Taj čovjek već postoji i njegovo ime je Dan Henderson! Njihova borba 1. rujna odredit će tko je najbolji borac u poluteškoj kategoriji svih vremena", kaže Sonnen kao da odrađuje marketing za meč u ime UFC-a.

"Priznajem Jonesu da je odličan borac. Pobijedio je neka velika imena i svaki put je izgledao jako dobro. On je već sada postigao jako puno u ovom sportu, ali ipak ne koliko i Dan Henderson. On je najbolji pound-for-pound borac svih vremena, jer može pobijediti manje i brže borce od sebe, ali može pobijediti i veće i snažnije borce od sebe", smatra Sonnen.

"Henderson je u svojoj karijeri pobijedio 11 svjetskih prvaka i to je čovjek koji je najbolji svih vremena. To je čovjek s kojim će se susresti Jon Jones", rekao je Američki gangster.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI