Sonnen: Garantiram da se meč protiv Andersona Silve nikada neće dogoditi!

UFC 21.01.2012 09:35h Autor:

Sonnen vs. Silva

Chael Sonnen tvrdi da se njegov drugi dvoboj protiv Andersona Silve nikada neće dogoditi. U razgovoru uoči UFC on FOX 2 priredbe, UFC-ov brbljavac tvrdi da je Brazilac čak četiri puta odbio revanš susret.

“Mogu vam garantirati da se Silva i ja nećemo sresti. Nikada sa mnom neće ući u kavez. Garantirano. Javno sam ga prozivao, no on se jednostavno ne želi boriti”, objašnjava Sonnen koji tu nije stao. Dapače, Amerikanac smatra da je karijera UFC-ovog prvak uništena ozljedama i da se više nikada neće vratiti u kavez.

“Mislim da nikada više neće ući u kavez. To je moje osobno mišljenje. Znam siguran da me odbio kao protivnika četiri puta. Rekao je osobno NE u lice Lorenzu Fertitti. Mislim da je UFC iskren, mislim da zaista pokušavaju dogovoriti ovaj meč. Mogu vam reći da su čak četiri puta pokušavali dogovoriti meč mene i Silve, i on je četiri puta odbio. Ako prođem Bispinga i postanem prvi izazivač, sjest ću s Danom i razgovarat ćemo o meču s Jonom Jonesom ili GSP-om. Uopće nema iluzija da ću se boriti sa Silvom”, zaključuje Sonnen.

Prije nekoliko dana ugledni Tatame je zaista javio kako je Silva ponovno ozlijeđen i da se ne zna točno kada bi se UFC-ov prvak trebao vratiti konačno oporavljen u kavez.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI