Sonnen: Dos Santos je lagao o ozljedi koljena (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 18.11.2011 11:34h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen je Juniora dos Santosa optužio za laganje i krivokletstvo. Najkontroverzniji borac današnjice se tijekom svog posljednjeg intervjua zalijepio za dvoboj Junira dos Santosa i Caina Velasqueza i brazilčevu navodnu ozljedu meniskusa koju je pretrpio 10 dana prije samog meča.

Sonnen tvrdi da se radi o laži i marketingu.

“Ne želim ići dalje dok ne raščistimo Juniora dos Santosa i njegovu izjavu da mu je ozljeđeno koljeno. Ako se radi o marketingu, OK. Ukoliko je stvarno bio ozljeđen, onda je to priča večeri jer je direktno prekršio odredbe Atletske Komisije. Potpisao je izjavu pod punom prisegom u kojoj stoji da ne krije nikakve ozljede. U najboljem slučaju radi se o globi, a u najgorem o suspenziji”, objašnjava Sonenn i dodaje:

“Vjerujem da je to bio marketing. Mislim da laže medijima i to je OK. Ako laže vladi, e to je velik problem.”

Sonnen naravno nije objasnio zašto je on opetovano lagao Atletskoj Komisiji vezano uz hormon rasta koji je uzimao pravdajući se medicinskim razlozima. UFC-ovom boracu bi bilo najbolje da se, nakon problema sa zakonom koje je imao zbog muljaže u poslu s prodajom nekretnina, koji su ga usputno rečeno gotovo stajali zatvora, pokrije ušima i ne dijeli drugima pravne i moralne lekcije.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI