Sonnen: Da se po meni, Joseu Aldu bih uzeo titulu!

UFCIZDVOJENA VIJEST 05.07.2015 12:05h Autor:

Chael Sonnen

Chael Sonnen je oduvijek bio igrač Dane Whitea i UFC-a. Uostalom, ovaj mamac za publiku je upravo zato i dobio čak tri prilike za osvajanje UFC titule, dok bi neki rekli da ih zapravo i nije zaslužio. U svakom slučaju i danas, kada više nije dio elitne promocije, drži leđa svom bivšem poslodavcu.

Komentiravši situaciju oko Josa Alda i Conora McGregora, odnosno odustajanje aktualnog prvaka, Sonnen je bio prilično oštar te je ustvrdio da bi uzeo Brazilcu njegov pojas.

"Ja ne mogu zamisliti da odustajem od borbe zbog nikakvog razloga. Kamoli od borbe za titulu, koju je toliko puta odradio. Možete ovaj meč nazvati mečem za privremeni naslov prvaka. Da je do mene, da sam ja glavni, Aldu bih uzeo titulu", poručio je Sonnen.

"Sve zajedno je dosta čudna situacija. Aldo priča da će se preseliti u laku kategoriju, njegov trener Pederneiras šapće da se prekinuti suradnju s njim, a sparing partner, koji ga je ozlijedio, već sljedeći dan okolo prepričava incident. Kako ga je udario nogom, a kako se Aldo bacio na pod i valjao od bolova… To je, priznat ćete, sve jako čudno", dodao je "Gangster".

Očito Amerikanac ne vjeruje previše u ovu priču.

"Teško mi je zamisliti da treniram s nekim tko baca tako jako udarce nogom da će mi potrgati rebro. Ne bih s njim dva puta odradio trening. A ukoliko bi okolo pričao kako me je ozlijedio, pa to i nije neki kolega. Da, možda je to uspješna dvorana, ali kada ovako čitate to sve, izgleda da se radi o katastrofi iznutra", zaključuje bivši trostruki UFC izazivač.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI