Sonnen: Da me MMA fan udario, ja bih se samo okrenuo i otišao!

UFCIZDVOJENA VIJEST 21.04.2013 09:46h Autor:

Chael Sonnen

Dana White otkrio je iznimno zanimljivu vijest da je tijekom druženja boraca i fanova povodom održavanja The Ultimate Fighter 17 finale eventa skoro došlo do napada jednog MMA fana na Chaela Sonnena.

"Sonnen se odazvao na pozive jednog MMA fana da dođe do njega i čovjek je počeo mahati krošeima pokušavajući ga udariti. Zaštitari su odmah reagirali, svladali ga i izbacili ga. "Jebi se, ti si jedno smeće! Ja sam iz Brazila!" – derao se napadač", otkrio je predsjednik UFC-a kojem je cijeli događaj ipak bio prilično smiješan.

Da na njega previše pažnje nije obraćao ni Sonnen potvrđuje činjenica da se o tome doznalo tek nekoliko dana kasnije i od Whitea, a idući izazivač u poluteškoj kategoriji ipak je prokomentirao nemili događaj.

"Fanovi mogu raditi što god žele, mogu čak i vikati i vrijeđati, ali borca ne smije napasti, a isto vrijedi i obratno. Jedan MMA fan ipak je imao previše negativne energije u sebi i bilo je prilično zanimljivo. Da su ga uhvatili samo djelić sekunde kasnije, sigurno bi me udario. Ja se nisam u tom trenutku ni uspio snaći, a on je već bio svladan. Ja se borim u kontroliranim mečevima, nisam obožavatelj takvih situacija."

"Da me kojim slučajem uspio udariti, ne bih se upustio u tuču, već bi se okrenuo i otišao. Meni je čovjek izgledao simpatično, očito je fan Andersona Silve", rekao je Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI