Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Cro Cop je imao loš score, ali nitko nije tako loš kao Wanderlei! | Fight Site

Sonnen: Cro Cop je imao loš score, ali nitko nije tako loš kao Wanderlei!

UFCIZDVOJENA VIJEST 04.06.2014 14:30h Autor:

Chael Sonnen

Nakon što je otpala mogućnost borbe između Wanderleija Silve i Chaela Sonnena imali smo prilike svjedočiti brojnim izjavama i objašnjenjima zašto do nje neće doći. Chael Sonnen na sve što je izjavio Wanderlei ima jednostavno objašnjenje…

"Glupi ljudi govore glupe stvari", rekao je za mmajunikie.com Sonnen.

"Ja sam dobar. Ne želim se boriti protiv nekoga tko se ne želi boriti protiv mene. Nisam nasilnik, a on se ne želi boriti. Idem dalje. Nemam vremena tijekom dana ići unaokolo i ispravljati sve ono što je Wanderlei Silva rekao."

Još jednom Sonnen je naglasio da je Wanderlei najgori borac u povijesti UFC-a i povukao usporedbu s Mirkom Filipoviće.

"Ovo je realnost i činjenica. U povijesti UFC- a nije bilo lošijeg borca koji pretendira na vrh. Nitko nema u toj konkurenciji negativan omjer pobjeda i poraza kao on. Cro Cop je imao u UFC-u lošu karijeru i negativan omjer, ali je bio u eliminacijskoj borbi za naslov. Nitko nije tako loš kao Wanderlei. On nikad nije došao ni blizu borbe za naslova prvaka."

Nakon svega što smo čuli od ovog dvojca nije čudno ako posumnjate da je sve ovo marketinški trik UFC-a i da ćemo Sonnena i Wanderleija uskoro ipak vidjeti zajedno u oktogonu.

Cijeli intervju pogledajte na sljedećem linku:

http://mmajunkie.com/2014/06/15-minutes-with-chael-sonnen-wanderlei-vitor-trt-and-hypocrisy#sthash.4Jywcqa1.uxfs

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI