Sonnen: Conor je imao pravo prvi udariti, tko tako ne misli – zabij si mišljenje u stražnjicu! (VIDEO)

UFCIZDVOJENA VIJEST 12.10.2018 16:03h Autor:

UFC 229 ooo

Chaela Sonnena ovaj vikend čeka jedan od najvećih mečeva u profesionalnoj MMA karijeri. Polufinale Bellatorovog Grand Prixa mu je donijelo legendarnog Fedora Emelianenka, dok će noć ranije na Bellatoru 207 snage odmjeriti Ryan Bader i Matt Mitrione.

No, osim o svom meču, koji je nekako pao u drugi plan radi Sonnenove uznapredovale karijere MMA analitičara, “Američki gangster” je morao odgovarati i na pitanjima a temi koja je i dalje aktualna – UFC 229.

“Znam da je ono bilo odvratno, ali sve zajedno je zabavno! Postoji priča, postoji drama, meni se sviđa”, rekao je na početku Sonnen koji ne podržava nasilje, ali niti ne žali što je taj kaos vidio svojim očima.

Nove snimke pokazuju da niti McGregor u čitavoj priči nema čiste ruke. Naime, on je taj koji je bacio prvi udarac na Khabibovog suborca unutar Octagona. Sonnen je radi mišljenja da Irac nije odgovora niti u toj situaciji zaradio dosta mržnje na društvenim mrežama. On i dalje ostaje kod svog viđenja stvari i svima poručuje – “zabijte si svoje mišljenje u guzicu!”.

“Neka si zabiju mišljenje u guzici. Tko kaže da je krivac onaj koji baci prvi udarac? Ako ideš na mene agresivno, ako si dovoljno blizu da me možeš udariti, u opasnosti sam da me pogodiš, ako ja ne bacim udarac prvi! Ako vas mamice nisu naučile kako se tuče, evo lekcije. Kada netko ide na vas i ima taj pogled u očima, morate držati distancu. A kada oni pređu tu liniju, morate udariti prvi. Ne branim Conora McGregora, ali on je bio tamo gdje je trebao biti i činio je ono što je trebao činiti. On je licencirani borac i mjesto mu je u kavezu. Pravila kažu da se moraš štititi čitavo vrijeme, a tamo je bio lik koji nije bio licenciran… Conor je imao svako pravo udariti ga…”, smatra Sonnen.

Čitav video intervju pogledajte u videu:

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI