Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen BJJ nazvao vještinom za feminizirane muškarce i kukavice! | Fight Site

Sonnen BJJ nazvao vještinom za feminizirane muškarce i kukavice!

UFC 08.11.2011 08:39h Autor:

Sonnen zarobljen u "triangle chokeu"

Chael Sonnen se vratio i opet pomiče granice kada je u pitanju trash talk. Ovaj put su se na udaru njegovih smrtonosno otrovnih strelica našli BJJ majstori koje je nazvao feminiziranim muškarcima.

Naime, novinara MMAManije je zanimalo je li BJJ njegova Ahilova peta, na što je pretendent za naslov prvaka UFC-a u srednjoj kategoriji odgovorio:

“Da, naravno. Ja bih rekao da imam pametnijeg posla nego da u kavezu upotrebljavan neefektivnu i nesofisticiranu vještinu za feminizirane muškarce. Jiu-jitu, Tae Bo, sve je to isto. Ja preferiram drevne sportove kao što su hrvanje. Ne bih se nikada pojavio u nekom filmu Ridleyja Scotta.”

Upitan koju bi stvar zabranio u slobodnoj borbi, Sonnen ne dvoji. To je upotreba “triangle chokea” koji ga je došao glave nekoliko puta. Dapače, može se reći da je Sonnen gotovo stalna mušterija kada je u pitanju taj zahvat gušenja.

“Zabranio bi gušenje u trokut, kako bi spriječio sve kukavice diljem svijeta”, kontrirao je Chael u svom stilu.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI