Warning: mysqli_num_fields() expects parameter 1 to be mysqli_result, boolean given in /home/fight1/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 3182
Sonnen: Bisping je arogantan i bahat, to mi se sviđa | Fight Site

Sonnen: Bisping je arogantan i bahat, to mi se sviđa

UFC 19.01.2012 09:39h Autor:

Sonnen vs. Silva

Na prošlotjednom treningu Mark Munoz je primio težak udarac u ruku i njegov se lakat potpuno dislocirao uzrokovavši tešku ozljedu zbog koje Filipinac danas mora na operaciju.

To je automatski značilo i uzbunu za Danu Whitea i Joea Silvu koji nisu mogli računati na njegove usluge na UFC on FOX 2 priredbi koja je na rasporedu za desetak dana. Umjesto njega, u meč protiv Sonnena uletio je Britanac Michael Bisping.

Dva velika trasha talkera napokon će se naći na suprotnim stranama kaveza. Što o novom protivniku misli Sonnen i hoće li ovo poremetiti njegovu do sada planiranu taktiku?

“Nikada niti nisam imao taktiku. Ja zapravo niti ne znam što to znači. Čuo sam par puta taj izraz, posebno u boksu. Čujem da neki pričaju o određenom planu s kojim ulaze u meč ili nešto slično. Ja to nemam. Ja nikada to nisam imao, niti ne znam što je to. Tako da me baš briga i ne zanima me nikakva taktika. Ja se fokusiram na sebe, a ne zamaram se koga mi stave na suprotnu stranu.”

Za razliku od mnogih ljudi koji ne vole previše Bispinga, Sonnen kaže da mu je ovaj zbog svojih inače iritantnih osobina većini, baš zanimljiv.

“On je definitivno malo umišljen, arogantan je i bahat. To su kvalitete koje volim kod osobe. Volim umišljene likove pa je tako kod mene zaradio poneki bod. No, smatram da većina ne voli tu osobinu”, objašnjava Sonnen i na kraju otkriva kako se planira postaviti u ovom meču….

“Ako se otvori neka prilika, super. Ako se ne otvori, ja ću se adaptirati i na to. Ja sam vrlo nezgodan borac u kavezu. Ja sam najbolji borac na svijetu. Razlog je što se mogu adaptirati na sve”, zaključuje Sonnen.

PODIJELI

PREPORUČENO

KOMENTARI

POVEZANE VIJESTI